Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g146g496kcal20.4g0g45.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g700g420kcal10.5g91g0.7g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g76g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Veripalttu (Tapola), annos 200g467g1069kcal51.3g79.3g74.7g0g
Vesi1167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5180g4030kcal166.4g353g241.8g17.6g
Valittu annoskoko2590g2015kcal83.2g176.5g120.9g8.8g
Annoskoko puolitettuna1295g1008kcal41.6g88.3g60.5g4.4g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337