Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 980g537kcal15.6g128.5g1.7g8.3g
Kananmuna kuoreton 1155g1648kcal144.4g3.5g118.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g350g1260kcal98g7g94.5g0g
Voi 105g762kcal1.2g0.4g85.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5180g8412kcal518.4g278.8g600g16.6g
Valittu annoskoko2590g4206kcal259.2g139.4g300g8.3g
Annoskoko puolitettuna1295g2103kcal129.6g69.7g150g4.2g
Arvot/100g100g162kcal10g5.4g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182023