Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1063g224kcal12.8g36.1g2.1g22.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 813g1850kcal154.4g0g138.2g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 14g29kcal4.1g0.9g1g0.1g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g125g15kcal1.9g1.9g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g250g850kcal5g7.5g90g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5180g6329kcal390.8g93.6g490.8g44.8g
Valittu annoskoko2590g3165kcal195.4g46.8g245.4g22.4g
Annoskoko puolitettuna1295g1582kcal97.7g23.4g122.7g11.2g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513