Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g451g77kcal1.8g11.3g2.7g0g
Sipuli, paistettu 361g365kcal4.7g17.5g29.6g6.2g
Pekoni, paistettu 631g3250kcal103.8g0g319.9g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g203g304kcal36.5g2.2g18.3g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 902g2976kcal18g27g315.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.5g0.5g36.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g14602kcal330.6g117g1444.2g12.8g
Valittu annoskoko2592g7301kcal165.3g58.5g722.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna1296g3651kcal82.7g29.3g361.1g3.2g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776