Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 379g541kcal47.4g1.1g38.8g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio689g276kcal26.2g44.1g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen172g57kcal5.7g8.4g0g0g
Oivariini, 60 (100g)431g2368kcal4.3g4.3g258.3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8.6g27kcal0.9g5.2g0.6g2.4g
Vehnäjauho puolikarkea 896g3073kcal91.3g626.9g10.7g31.3g
Leivinjauhe 17g30kcal0.9g6.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g12742kcal353.4g1393g618.2g67.6g
Valittu annoskoko2592g6371kcal176.7g696.5g309.1g33.8g
Annoskoko puolitettuna1296g3186kcal88.4g348.3g154.6g16.9g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318