Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1610g1220kcal30.1g248.3g3.2g16.1g
Kananmuna kuoreton 88g125kcal11g0.3g9g0g
Kauralese 40g145kcal7.2g18.4g3.1g7g
Suola, annos 3g8.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 161g553kcal16.4g112.7g1.9g5.6g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)258g314kcal5.7g70.1g0.8g2.1g
Kananmuna kuoreton 89g126kcal11.1g0.3g9.1g0g
Kananmuna, keitetty 177g253kcal22.1g0.5g18.2g0g
Maito, Kevyt161g74kcal5.2g7.7g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g5620kcal217.6g916.6g95.4g61.6g
Valittu annoskoko2592g2810kcal108.8g458.3g47.7g30.8g
Annoskoko puolitettuna1296g1405kcal54.4g229.2g23.9g15.4g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196