Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Rypsiöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Vesi1226g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g49g44kcal1.5g1.7g3.4g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g876g219kcal11.4g36.8g1.8g0g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Timjami 1.8g5kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Chili, jauhettu (), annos 6g3.5g12kcal0.4g1.9g0.6g1.2g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g123g319kcal12.3g57.6g3.7g6.3g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton175g280kcal14g7g22.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5194g2331kcal84.6g240.2g112.8g21.6g
Valittu annoskoko2597g1166kcal42.3g120.1g56.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna1299g583kcal21.2g60.1g28.2g5.4g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175