Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g6.3g14kcal0.7g0g1.1g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g9g5.3kcal0.1g1.2g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g39kcal1.6g2.4g2.2g0g
Valittu annoskoko26g19kcal0.8g1.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.4g0.6g0.6g0g
Arvot/100g100g74kcal3.1g4.6g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325503