Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g5g18kcal0.7g3.5g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku,tuore 100g7.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.7g0.8kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g3.8g11kcal0.7g0g0.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g64kcal2.8g7.6g2.2g0.6g
Valittu annoskoko26g32kcal1.4g3.8g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal0.7g1.9g0.6g0.2g
Arvot/100g100g122kcal5.4g14.6g4.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352