Pannupitsa karpin tapaan

Pohja: juusto (n.40g) raastetaan ja sekoitetaan kananmunien kanssa.

Toisessa kulhossa sekoitetaan kuivat aineet ja lisätään juusto-munaseokseen.

Levitetään lusikalla leivinpaperille ja esipaistetaan n. 10 min. 200 asteessa.

Sitten täytteitä oman mieltymyksen mukaan ja paistetaan, kunnes juusto on sulanut (n. 10min) ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]2.8g9kcal0.8g0g0.7g0g
Vehnälese 0.7g1.6kcal0.1g0.1g0g0.3g
Pellavansiemenrouhe (risetti, kuitu vähennetty hh:sta) (Risetti), annos 10g0.7g2.7kcal0.2g0g0.2g0.2g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit0.7g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.4g0.2kcal0g0g0g0.4g
Venäläinen meetvursti (Kotivara), annos 15g2.1g9kcal0.5g0.1g0.8g0g
Arla apetina feta snack, vihreät oliivit ja valkosipuli, 150 g5.3g14kcal0.9g0.1g1.1g0g
Ketsuppi 1 kg pullo (Lidl), annos 10g3.2g2.5kcal0g0.6g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g2.1g4kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g116kcal7.6g4g7.4g2g
Valittu annoskoko26g58kcal3.8g2g3.7g1g
Annoskoko puolitettuna13g29kcal1.9g1g1.9g0.5g
Arvot/100g100g222kcal14.6g7.7g14.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181727