Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 3.1g27kcal0g0g3g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g2.1g7.2kcal0.1g1.6g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.3g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g90kcal0.4g3.4g8.2g0g
Valittu annoskoko26g45kcal0.2g1.7g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna13g23kcal0.1g0.9g2.1g0g
Arvot/100g100g173kcal0.8g6.5g15.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522