Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)8.5g2.6kcal0.2g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemi laimennettu 2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 2.3g0.4kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g8.5g5.9kcal1.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g21kcal3g1.4g0.2g0g
Valittu annoskoko26g10kcal1.5g0.7g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna13g5kcal0.8g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g40kcal5.7g2.7g0.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280