Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Smetana, Valio, hyla2.3g9kcal0g0.1g1g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g4.7g11kcal0.5g0g1g0g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g105kcal4.4g0.6g9.4g0.2g
Valittu annoskoko26g52kcal2.2g0.3g4.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g26kcal1.1g0.2g2.4g0.1g
Arvot/100g100g202kcal8.5g1.2g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392