Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 3.8g5.5kcal0.8g0g0.3g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kidneypapu keitetty 100g2.2g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g2.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 3.8g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g27kcal2.2g2g0.8g1g
Valittu annoskoko26g13kcal1.1g1g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g7kcal0.6g0.5g0.2g0.3g
Arvot/100g100g51kcal4.2g3.8g1.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179