Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green3.5g11kcal0.8g1.7g0g0.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g8.7g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lehtikaali 0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g38kcal2.6g4.8g0.4g1g
Valittu annoskoko26g19kcal1.3g2.4g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.7g1.2g0.1g0.3g
Arvot/100g100g73kcal5g9.2g0.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012