Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g12g23kcal1.6g0.2g1.8g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g10g5.8kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g66kcal3.4g1.2g5.2g0.2g
Valittu annoskoko26g33kcal1.7g0.6g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal0.9g0.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g127kcal6.5g2.3g10g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565