Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 9g10kcal2g0g0.2g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi6.4g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 6.4g4.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g33kcal4g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko26g16kcal2g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g63kcal7.7g0.8g0.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003