Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka5g6.2kcal0.2g1.3g0g0.2g
Papu iso valkoinen, keitetty4g12kcal0.9g1.8g0.1g0g
Ohrasuurimo 4.5g14kcal0.4g2.8g0.1g0.3g
Soijarouhe, tumma, 30g5.3g17kcal2.6g1.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g113kcal8.2g15.8g1.4g1.6g
Valittu annoskoko26g56kcal4.1g7.9g0.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna13g28kcal2.1g4g0.4g0.4g
Arvot/100g100g215kcal15.6g30.2g2.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245794