Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 9g11kcal2g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi1.6g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma Valio 5%4.7g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Smetana, Valio, hyla2.3g9kcal0g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g54kcal4.4g1.6g3.2g0.4g
Valittu annoskoko26g27kcal2.2g0.8g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal1.1g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g103kcal8.4g3.1g6.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87162