Sunnuntai aamun leivät

Paahda paksut leipäviipaleet parilapannussa tilkassa oliiviöljyä, jonka sekaan pienitty valkosipulia.

Valmista "salsa" erillisessä pannussa samaan aikaan.

Pilko kaikki ainekset (poista tomeeteista siemenet! )pieneksi hakkeeksi ja kuumenna teelusikallisessa oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaalea leipä, hiivaleipä, vesi, hiivaleipäjauho 7.8g18kcal0.6g3.2g0.2g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Paprika keltainen 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Abba Tonnikala Auringonkukkaöljyssä5.9g11kcal1.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g74kcal4.4g7.4g2.6g1g
Valittu annoskoko26g37kcal2.2g3.7g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g19kcal1.1g1.9g0.7g0.3g
Arvot/100g100g141kcal8.4g14.1g5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87850