Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 15g6.2kcal1.4g0.1g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 10g13kcal0.8g1.7g0.2g0.5g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g48kcal4.4g3.6g1.4g1g
Valittu annoskoko26g24kcal2.2g1.8g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal1.1g0.9g0.4g0.3g
Arvot/100g100g91kcal8.4g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698