Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g8.7g22kcal0g5.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g130kcal3.2g24.2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko26g65kcal1.6g12.1g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g33kcal0.8g6.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g249kcal6.1g46.2g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513