Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4kcal0g0g0.5g0g
Kaurahiutale 1.5g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.2g6kcal0.3g0.4g0.3g0.3g
Mantelilastu (A la meira)0.9g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g111kcal3.6g16.4g3g1.8g
Valittu annoskoko26g55kcal1.8g8.2g1.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna13g28kcal0.9g4.1g0.8g0.5g
Arvot/100g100g211kcal6.8g31.2g5.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640