Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.1g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Kaurahiutale 1.5g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Kauralese 2.2g7.9kcal0.4g1g0.2g0.4g
Soijajauho vähärasvainen 2g7.8kcal0.9g0.6g0.1g0.3g
Tattarijauho, Myllynparas2.6g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Pellavarouhe reformi luomu1.3g4.2kcal0.4g0.1g0.3g0.4g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g2.2g7.7kcal0.3g1.2g0.1g0.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g118kcal5.2g11.2g5.2g3.8g
Valittu annoskoko26g59kcal2.6g5.6g2.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna13g30kcal1.3g2.8g1.3g1g
Arvot/100g100g226kcal10g21.5g10g7.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312880