Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 6g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g6.6g26kcal1.4g0g2.2g0g
Pinjansiemenet, Parrots5.4g34kcal1.6g0.7g3g0.2g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g7.4g67kcal0g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g258kcal6.6g1.8g25.2g0.6g
Valittu annoskoko26g129kcal3.3g0.9g12.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g64kcal1.7g0.5g6.3g0.2g
Arvot/100g100g490kcal12.5g3.4g47.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640