Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g2.7g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras5.4g19kcal0.7g3.5g0.2g0.3g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 5.3g12kcal1g0g0.9g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g76kcal4g7.4g3.4g0.6g
Valittu annoskoko26g38kcal2g3.7g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g19kcal1g1.9g0.9g0.2g
Arvot/100g100g146kcal7.6g14.1g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978