Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet6.4g7.8kcal1.4g0g0.3g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g4.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas2.3g6.4kcal0.4g0g0.5g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g1.2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g37kcal3.8g1.4g1.6g0g
Valittu annoskoko26g19kcal1.9g0.7g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal1g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g70kcal7.2g2.7g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045