Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 10g2.5kcal0.2g0.2g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 6.3g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Juusto, keskiarvo 2.1g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Maito,kevyt (valio) 100g6.3g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Voi 60% rasvaa 0.9g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g42kcal2.4g1.8g2.4g0.8g
Valittu annoskoko26g21kcal1.2g0.9g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.6g0.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g80kcal4.5g3.4g4.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378