Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.4g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 4g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.3g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g19kcal0.6g1.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko26g10kcal0.3g0.9g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g5kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g36kcal1.1g3.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020