Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow7g25kcal0.6g5.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g117kcal6.6g11.4g5g0.4g
Valittu annoskoko26g59kcal3.3g5.7g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g29kcal1.7g2.9g1.3g0.1g
Arvot/100g100g222kcal12.5g21.6g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728