Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g5.2g17kcal0.8g3.2g0.1g0.3g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g7.9g7.1kcal1.6g0g0.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g2.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl5.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g5.2g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g71kcal5.4g8g1.8g0.6g
Valittu annoskoko26g35kcal2.7g4g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g18kcal1.4g2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g134kcal10.2g15.2g3.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885