Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g11g52kcal0.7g5g3.3g0.1g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)6.7g3kcal0g0.7g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g5.6g10kcal0.4g0.9g0.5g0.1g
Sokeri 1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g143kcal2.6g15.6g8g0.4g
Valittu annoskoko26g71kcal1.3g7.8g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g36kcal0.7g3.9g2g0.1g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.5g15.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232509