Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaton 4.7g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g4.7g8kcal0.1g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g44kcal2.2g2.6g2.6g0g
Valittu annoskoko27g22kcal1.1g1.3g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.6g0.7g0.7g0g
Arvot/100g100g83kcal4.2g4.9g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659