Kasvissosekeitto

Keitä pilkotut kasvikset kypsiksi kasvisliemessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja anna hetki kiehahtaa miedolla lämmöllä kannen alla.

Tarvittaessa mausta suolalla, pippurilla, inkiväärillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.6g3.9kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g16kcal0.2g2.8g0.6g0.4g
Valittu annoskoko26g8kcal0.1g1.4g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g4kcal0.1g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g31kcal0.4g5.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277066