Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 7.8g11kcal0.8g0.2g0.8g0g
Punajuuri 10g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Riisi puuroutuva 2.5g8.7kcal0.2g1.9g0g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytmaitojuoma4.9g1.9kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g61kcal2.8g6g2.8g0.6g
Valittu annoskoko27g31kcal1.4g3g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal0.7g1.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g115kcal5.3g11.3g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878