Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 22g43kcal4.1g0g3g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot4.4g13kcal0.6g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g111kcal9.4g0g8.2g0g
Valittu annoskoko27g56kcal4.7g0g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna13g28kcal2.4g0g2.1g0g
Arvot/100g100g209kcal17.7g0g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973