Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g20g19kcal4g0g0.3g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g2.3g6.1kcal0.1g0.1g0.6g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]4g14kcal0.5g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g78kcal9.2g0.2g4.8g0g
Valittu annoskoko27g39kcal4.6g0.1g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna13g19kcal2.3g0.1g1.2g0g
Arvot/100g100g146kcal17.4g0.4g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270