Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g4.9g14kcal0.2g1.5g0.7g0.3g
Purjosipuli 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipulikuutiot rainbow3.9g0.4kcal0.1g0.1g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]5.9g19kcal1.6g0g1.4g0g
Kananmuna kuoreton3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.9g6.2kcal0.1g0.1g0.6g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g93kcal5.2g3.6g6.2g0.8g
Valittu annoskoko27g46kcal2.6g1.8g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g23kcal1.3g0.9g1.6g0.2g
Arvot/100g100g174kcal9.8g6.8g11.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574