Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen16g44kcal1.7g7.6g1.1g0.5g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g5.3g21kcal0.3g0.2g2.1g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g5.6g22kcal0.8g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g174kcal5.6g16g10.4g1g
Valittu annoskoko27g87kcal2.8g8g5.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g44kcal1.4g4g2.6g0.3g
Arvot/100g100g329kcal10.6g30.2g19.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890