Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha3.4g5.2kcal0.7g0g0.3g0g
Lanttu 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.4g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Naudanliha0.9g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Lanttu 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g40kcal2g3g1.8g0.8g
Valittu annoskoko27g20kcal1g1.5g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.5g0.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g76kcal3.8g5.6g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794