Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g5.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g3.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g13kcal0.2g1.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko27g7kcal0.1g0.9g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g25kcal0.4g3.4g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921