Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 12g4kcal0.4g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g5.8g4kcal0.7g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g72kcal3.4g12.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko27g36kcal1.7g6.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g18kcal0.9g3.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g134kcal6.3g23.1g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886