Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g1g3kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kanasuikaleet kariniemi3.9g4.3kcal0.9g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g19kcal2g1.4g0.4g0g
Valittu annoskoko27g10kcal1g0.7g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna13g5kcal0.5g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g36kcal3.7g2.6g0.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207