Jauhelihakeitto

Peruna ja porkkanat kuoritaan ja paloitellaan.

Laitetaan n. 1litraan vettä kiehumaan kera lihaliemikuution ja kokonaisen mustapippurin(8-10kpl).

paista jauheliha ilman rasvaa.

Sipuli ja loput mausteet joukkoon.

Lisää jauhelihamauste seos keittoon ja kiehuta kunnes perunat ja porkkanat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Linda28
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%10g18kcal2.1g0g1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g54kcal4.6g3.2g2.2g0.4g
Valittu annoskoko27g27kcal2.3g1.6g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal1.2g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g101kcal8.6g6g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266262