Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g9g10kcal2.2g0g0.2g0g
Paprika, punainen3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 2.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P3.1g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g38kcal4.4g1g1.4g0.6g
Valittu annoskoko27g19kcal2.2g0.5g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal1.1g0.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g71kcal8.3g1.9g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855