Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%6.8g12kcal1.4g0g0.7g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g12g20kcal1g1.5g1g0.6g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g6.8g8.2kcal0.2g0.3g0.7g0g
Rypsiöljy 0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g92kcal5.2g3.6g6.2g1.2g
Valittu annoskoko27g46kcal2.6g1.8g3.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna13g23kcal1.3g0.9g1.6g0.3g
Arvot/100g100g173kcal9.8g6.8g11.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257