TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)2g5.5kcal0.2g1g0.1g0.2g
Korppujauho 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g16g20kcal3.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g65kcal7.8g3.4g2.8g0.6g
Valittu annoskoko27g33kcal3.9g1.7g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal2g0.9g0.7g0.2g
Arvot/100g100g122kcal14.6g6.3g5.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808