Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Oliiviöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g47kcal0.8g7g1.6g0.6g
Valittu annoskoko27g23kcal0.4g3.5g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal0.2g1.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g87kcal1.5g13.1g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454