Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.5g0.3kcal0.1g0g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)4.7g12kcal1.2g0.1g0.8g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g3.7g4.3kcal0.5g0g0.2g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)3.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g2.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g96kcal5g10.2g3.8g0.4g
Valittu annoskoko27g48kcal2.5g5.1g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g24kcal1.3g2.6g1g0.1g
Arvot/100g100g181kcal9.4g19.1g7.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776