Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Dolmio Light Classico Bolognese4.6g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.6g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g4.6g5kcal0.1g0.2g0.5g0g
Maito, Kevyt5.5g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.8g6.6kcal0.5g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g53kcal3g2.8g3.4g0g
Valittu annoskoko27g26kcal1.5g1.4g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna14g13kcal0.8g0.7g0.9g0g
Arvot/100g100g98kcal5.6g5.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806